Tüm Duyurular 2018-2020 KA103 Personel Hareketliliği Değerlendirme Sonuçları

2018-2020 DÖNEMİ ERASMUS+ KA103 PERSONEL HAREKETLİLİĞİ

DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

Değerli personelimiz,

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğü 2018-2020 Dönemi KA103 Personel Hareketliliği başvurularının değerlendirmeleri sona ermiştir. Sonuçları ekteki dosyadan görüntüleyebilirsiniz.

Yerleştirmeler genel puan sıralamasına göre yapılmıştır. Genel puanın eşit olduğu durumlarda önce yabancı dil notu sonra kıdem yılı daha yüksek olan personele öncelik tanınmıştır.

Ders verme hareketliliği yalnızca anlaşmalı olunan üniversiteler ile yapılmaktadır. Bu hareketliliğe hak kazanan personel gitmek istedikleri anlaşmalı üniversitenin iletişim bilgilerini koordinatörlüğümüzden alabilir.

Eğitim alma hareketliliğinde kurumlar arası anlaşma koşulu aranmamaktadır. Eğitim almaya hak kazanan personel gideceği ülkedeki kurum/kuruluştan (bölümü/birimiyle ilgili olmak koşuluyla) alacağı davet mektubu ile hareketlilikten yararlanabilir. Dileyen personel anlaşmalı olduğumuz üniversiteler ile ilgili iletişim bilgilerini koordinatörlüğümüzden alabilir.

Asıl olarak hak kazanamayan adaylar hibesiz olarak hareketlilikten faydalanabilir.

Hak kazananlar için önemli tarihler:

03.04.2019 - Kazandığı haktan vazgeçmek isteyen personelin feragat dilekçesini vermesi gereken son tarih

31.05.2019 – Hak elde eden personelin davet mektubu ve eğitim/öğretim planını koordinatörlüğe teslim etmesi için son tarih (Belirtilen tarihe kadar davet mektubu teslim edilmediği takdirde söz konusu personel hakkını kaybedecek ve yedeklere hak tanınacaktır.)

27.12.2019 – Hareketliliğin tamamlanması gereken en geç tarih

* Hareketlilik gerçekleşmeden önce hibenin %80’i, dönüşte ise kalan %20’si ödenecektir.

Hareketlilik gerçekleşmeden önce koordinatörlüğümüze teslim edilmesi gereken belgeler şunlardır:

- Eğitim/öğretim anlaşması (Teaching/Training Agreement)

- Davet mektubu

- Görevlendirildiğine dair yönetim kurulu kararı (Fakülte, Yüksekokul…)

- Vakıfbank - Euro hesap numarasını gösterir dekont/belge

- Hibe sözleşmesi